خلاصه گفتگو با دکتر بهروز کریمی رئیس پردیس تخصصی مدیریت و مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر

از سری مصاحبه‌های مدرسه کسب‌و‌کار با موسسان و مدیران عالی رتبه این مدرسه دکتر بهروز کریمی در مورد اهداف مدرسه و فضای چالش‌های کسب‌ و‌کارها گفت‌وگویی داشتیم که به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر بهروز کریمی از پیشگامان و متخصصان امر مدیریت لجستیک و زنجیره تأمین بوده و عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی صنایع و سیستم‌های مدیریت دانشگاه صنعتی امیرکبیر هستند. ایشان نقش اساسی در تصویب و راه‌اندازی دوره‌های تخصصی از جمله دوره کارشناسی ارشد لجستیک و زنجیره تأمین در کشور داشته‌اند. ایشان در حال حاضر رییس پردیس تخصصی مدیریت و مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دبیر علمی جایزه ملی لجستیک و زنجیره تأمین هستند.

 فلسفه وجودی مدرسه چیست؟

ضرورت مدیریت علمی و اثربخش در بخش صنعت و خدمات و ایجاد بستری برای تربیت و توسعه توانمندی‌های مدیران در این حوزه‌ها، مجموعه دانشگاه صنعتی امیرکبیر و همچنین اتاق بازرگانی تهران را بر آن داشت تا با همفکری و همکاری دوجانبه نسبت به ایجاد مدرسه کسب‌وکار اقدام نمایند. هدف ایجاد مدرسه‌ای در جهت تربیت مدیران کارآمد در راستای حل مشکلات و چالش‌های موجود در بخش‌های صنعت و خدمات کشور با نگاهی سیستم‌مند و عملگرا و همچنین اشاعه و توسعه نگرش‌ها و اصول و مباحث علمی مرتبط در مخاطبین با کمک هسته‌هایی است که در قالب مدرسه شکل می‌گیرند.

وجه تمایز مدرسه چیست؟

ارتباط نزدیک با متولیان مدیریت بخش‌های صنعت و بازرگانی کشور و به عبارتی صاحبان مساله‌ها و چالش‌های موجود که باعث هدفمند، مشتری‌گرا و مساله محور بودن فعالیت‌های مدرسه در راستای حل مسایل و چالش‌های واقعی خواهد شد. همچنین اتصال به کسب و کارهای موجود در کشور بواسطه اتاق بازرگانی تهران از وجه تمایزات مدرسه در مقایسه با سایر موسسات مدیریتی است.

چشم انداز مدرسه چیست؟

تبدیل به یک مرکز علمی تخصصی در حوزه‌های آموزش و مشاوره مدیریت با ویژگی‌های چابک، عملگرا و تاثیرگذار جهت بهبود وضعیت مدیریت و راهبری کسب‌وکارهای مختلف در سطح کشور و منطقه.
وجود متخصصان و صاحبان دانش و تجربه به صورت توام در فضای مدرسه، و به عبارتی ترکیبی از علوم مرتبط و به روز در کنار تجارب ارزشمند صاحبان صنعت نوید ارایه یک الگوی موفق در خصوص مدارس کسب‌وکار در کشور را می‌دهد.

مخاطبین مدرسه چه کسانی هستند؟

رده های مختلف مدیریتی از مدیران ارشد تا مدیران میانی، کارآفرینان جامعه و دانش‌پذیرانی که به دنبال کسب و تقویت دانش مدیریت و راهبری کسب‌وکارها هستند.

ارزش های بنیادین مدرسه چیست؟

آگاهی و بکارگیری مبانی علمی، دانش و تئوری‌های کارآمد و به روز مدیریت، رعایت صداقت و رفتار حرفه‌ای و اخلاق‌مدار در همه فعالیت‌ها، هدفمند و مساله‌محور بودن متناسب با نیاز واقعی کسب‌وکار‌ها. تعهد مستمر نسبت به تلاش و انجام فعالیت‌ها در راستای کمک به بهبود مدیریت کسب‌وکارها از ارزش‌های بنیادین مدرسه به حساب می‌آید.

 نقش دانشگاه در ایجاد هم افزایی تا چه اندازه می باشد؟

قطعا بواسطه پویایی و به‌روز بودن تحقیقات علمی در دانشگاه و حضور فعال اساتید و متخصصان، دانشگاه می‌تواند نقش موثری در تسریع و تعمیق و همچنین ایجاد هم‌افزایی در فعالیت‌های مدرسه داشته باشد.

 چه خدماتی توسط مدرسه ارائه می‌شود؟

  • خدمات آموزشی در جهت توسعه دانش مدیریت در مخاطبین
  • خدمات پژوهشی و تحقیقی
  • خدمات مشاوره و توانمندسازی

نقطه قوت مدرسه چیست؟

همکاری نزدیک و بی‌واسطه اتاق بازرگانی به عنوان پل ارتباطی برای انتقال مسایل و چالش‌های واقعی کسب‌وکارها با دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان مرکز پشتیبانی علمی با دارا بودن کلیه زیرساخت‌های آموزشی و پژوهشی مورد نیاز.

در نهایت ایشان پیشنهاد خود را در مورد برنامه‌های مدرسه کسب‌و‌کار اینگونه مطرح کردند:

فضای مدرسه باید به گونه ای باشد که افراد  علاقه مند بتوانند به راحتی وارد شوند. امکانات تشکیل اتاق‌های فکر جهت پیدا کردن راه‌حل برای چالش‌های موجود و به اشتراک گذاشتن تجربیات افراد موفق در کسب‌و‌کارهای مختلف.

 

مقالات مرتبط

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *