خلاصه‌ای از وبینار دوم توسعه ویژگی‌های رهبری برای مدیران

گزارش خلاصه‌ای از وبینار “توسعه ویژگی‌های رهبری برای مدیران” که در تاریخ 27 آبان ماه با سخنرانی آقای دکتر شیخ‌الاسلامی برگزار شد، از این قرار است:

موضوع وبینار با توجه به نیاز سنجی‌هایی که از مدیران و فعالان اقتصاد در سراسر کشور صورت گرفته طراحی شده است. به همین منظور در این وبینار به تعریف و توضیح چارچوب مدل رهبری مطلوب، ارتباط مدل رهبری با بهبود چشمگیر عملکرد سازمان‌ها و تاثیر رهبری موثر بر رضایت کارکنان، وفاداری مشتریان و افزایش نوآوری در سازمان پرداخته شد.

در راستای همین موضوع مفتخر به استفاده از تجربیات دکتر زاهد شیخ‌الاسلامی بودیم. ایشان سابقه طولانی بیست ساله از توسعه کسب‌و‌کارهای مختلف در حوزه‌های مهندسی در آمریکا را در کارنامه کاری خود ثبت کرده‌اند. آقای دکتر در ده سال گذشته در ایران در حوزه آموزش رهبری و توسعه توانمندی‌های رهبری فردی و سازمانی فعالیت داشته‌اند. مشاوره به شرکت‌های مختلف در سراسر ایران در زمینه بهبود عملکرد و توسعه سازمانی را در رزومه کاری خود دارا هستند.

توسعه ویژگی‌های رهبری ، رهبری ، وبینار رهبری ، مدرسه کسب و کار

سوالاتی که در این وبینار به آن‌ها پرداخته شد:

• چرا به تقویت عنصر رهبری در سازمان‌ها نیازمندیم؟
• چگونه می‌توان به درجه حضور عنصر رهبری در یک سازمان پی‌برد؟
• رهبران به دنیا می ‌آیند یا در مسیر زندگی ساخته می‌شوند؟
• تفاوت مدیریت با رهبری چیست؟
• فرآیند توسعه رهبران چیست؟
• ویژگی‌های دوره‌ی پیش‌رو

آقای دکتر صحبت خود را با تاکید بر اهمیت نقش رهبری در سازمان‌ها شروع کردند. ایشان رهبری را یک فرآیند اجتماعی می‌دانند، درواقع پدیده‌ای که از کنش و واکنش بین انسان‌ها به وجود می‌آید و تفاوت بین رهبران را در نوع و نحوه‌ی تاثیرگذاری آنان بر روی افراد برای رسیدن به مقصد مشترک عنوان کردند.

 ضرورت رهبری در سازمان

• سرعت تحولات بازار و تکنولوژی
• شرایط غیر‌قابل پیش‌بینی محیطی
• رقابت
• اهمیت جذب و حفظ سرمایه‌های انسانی با‌ارزش
• فرصت‌های ناشی از تغییرات محیطی

توسعه ویژگی‌های رهبری ، رهبری ، وبینار رهبری ، مدرسه کسب و کار

آقای دکتر بیان داشتند که اصولاً بازارها غیر قابل پیش بینی هستند. هر ناخدایی می‌تواند از یک دریا آرام عبور کند، اما از دریای مواج چطور؟ وجود یک ناخدای با تجربه برای نجات کشتی از یک دریای مواج ضروری است.

سازمانی می‌تواند پا در عرصه رقابت بگذارد که محصول یا خدمات جدید و منحصر بفردی را به بازار ارائه کند؛ به زبان خودمانی حرف جدیدی برای گفتن داشته باشد.
از طرفی تقاضا برای نیروی انسانی با ارزش در بازار بسیار بالاست، به همین دلیل حفظ و نگهداری این نوع سرمایه‌های انسانی با ارزش نیاز به مهارت و نگرش خاصی دارد.

” سازگاری با شرایط پویا و آرمانی سازمان است که می‌تواند ویژگی‌های رهبران موثر در سازمان را آشکار سازد.”

فرآیند‌های رهبری

  •  ریشه در باورها و ارزش‌های اخلاقی آدم‌ها دارد.
  •  شفافیت و صداقت در کیفیت روابط موثر است.
  •  در ساختارهای رسمی و غیر‌رسمی جلوه‌های رهبری قابل رویت است.

در ادامه آقای دکتر مدل رهبری (LBD (Leader Ship as Being and Doing را معرفی کردند. مدلی که به خلق ارزش برای همه ذینفعان سازمان اهمیت زیادی می‌دهد. این مدل با ارائه بهترین اجرا هم به سهام‌دارو هم به کارمند سود می‌رساند چون در صورتیکه هر جفت این دو قشر راضی باشند سازمان بالاترین بهره‌وری را خواهد داشت.

آقای دکتر شیخ‌الاسلامی به عنوان یک Case Study، داستان تغییر در شرکت KPMG را بازگو کردند. از چالش‌های فنی و Adaptive (سازگارانه) سخن گفتند و مقایسه مسائل فنی با چالش‌های Adaptive را به تصویر کشیدند.

دوره “توسعه ویژگی‌های رهبری برای مدیران”

در پایان آقای دکتر شیخ الاسلامی به معرفی دوره “توسعه ویژگی‌های رهبری برای مدیران” پرداختند. به گفته ایشان در این دوره ویژگی‌ها و توانمندی‌های رهبران موثر مورد بررسی قرار خواهد گرفت و شرکت‌کنندگان در یک مسیر منحصر به فرد خواهند توانست تا با درک عمیق مقوله رهبری، رهبران موثرتری برای تیم‌ها و سازمان‌های خود باشند.
دوره “توسعه ویژگی‌های رهبری برای مدیران” با استفاده از یک مدل چندبعدی طراحی شده است تا به مدیران کمک کند با شناخت نقاط قوت و ضعف خود و اشراف به الزامات رهبری بتوانند این ویژگی‌ها را در خود و در اطرافیانشان تقویت کنند.

برای شرکت در دوره “توسعه ویژگی‌های رهبری برای مدیران” اینجا کلیک کنید.

 

مقالات مرتبط

پاسخ‌ها

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *